Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål du måske har, efter at have set min hjemmeside:
Hvor bliver billederne taget henne?
Alle billeder bliver taget i mit studie, som er beliggende centralt i Rønne. (Svanekevej 57b)
Du kan også vælge at få taget billeder på udendørs lokationer efter ønske.
Hår og makeup?
Til en foto session skal man selv sætte hår og lægge make-up. Selv om du hjemmefra har ordnet alt hvad der skal ordnes, er det vigtigt at tage det mest nødvendige med så du altid kan genopfriske din makeup. Det samme gælder for hår. Her er det altid en god idé at have forskellige spænder m.m. med, eller f.eks. parykker og hårexstensions til ekstra effekt.
Tøj?
Det er dit eget tøj som du skal have med til en fotografering, og det er altid en godt ide, at have et stort udvalg tøj med.
Hvor meget koster det at få taget billeder hos dig?
Hvis du er en type jeg mangler i mit galleri, og jeg samtidig må benytte billederne til at promovere mig selv på min hjemmeside samt facebook og andre sociale medier så koster det dig intet.
Hvor gammel skal jeg være?
Hvis du er under 18 år skal du blot have dine forældres tilladelse. Du skal dog være fyldt 18 år hvis du ønsker at få taget Glamour billeder. Udover dette er der ingen aldersgrænse da jeg lige så gerne fotograferer unge som ældre. Der vil altid blive lavet en fotoaftale, så alt det juridiske er korrekt. Tryk HER for at se fotoaftalen.
Hvilken type billeder kan jeg få lavet hos dig?
Jeg laver alle former for model og portrætbilleder samt Glamour, Fashion og Romance, Kids. Har du selv nogen ideer, kan vi altid afprøve dem. Det er dig der vælger hvilken type billeder du vil have, også de billeder som bliver udvalgt til min hjemmeside.
Bliver mine billeder offentliggjort?
Så længe jeg laver TFCD (Time For CD) vil billederne blive offentliggjort på min hjemmeside samt facebook og andre sociale medier. Det koster dig dog ikke noget, da jeg får lov til at bruge dig som model og du får nogle billeder. Derfor laver vi også en skriftlig kontrakt hvor vi sammen har aftalt hvordan billederne må bruges.
Hvem vælger hvilke billeder som skal på min hjemmeside?
Det er vigtigt for mig, at modellerne selv vælger de billeder, som bliver lagt på min hjemmeside, da min erfaring siger at dette giver det bedste resultat. Du vælger ca. 30 billeder, hvorefter jeg udvælger de billeder som jeg ønsker at bruge på min hjemmeside, facebook og andre sociale medier.
Jeg er lidt nervøs ved at stå foran et kamera, må jeg gerne tage en ven/veninde med når jeg skal fotograferes?
Her kan jeg ikke sige andet end selvfølgelig! Jeg vil faktisk opfordre dig til at tage din ven/veninde eller kæreste med til fotograferingen. Det er en kæmpe støtte at have en ven/veninde eller kæreste med, da vante ansigter vil skabe lidt trykke rammer. Hvis du ikke har nogen at tage med og du føler dig utryg, kan jeg sørge for at der er en kvindelig assistent tilstede under fotograferingen.
Jeg har et ar som jeg ikke er så glad for, kan du fjerne det fra billederne?
Da alle billeder bliver efterbehandlet digitalt er det intet problem at fjerne ting som ar eller tatoveringer fra billederne.
Hvor lang tid går der efter fotograferingen før jeg får mine billeder?
Man får de udvalgte færdigredigerede billeder på en cd-rom eller sendt over mail 1-6 uger efter optagelsernes afslutning.
Kan jeg få fjernet et eller flere billeder fra hjemmesiden fra en TFP fotosession?
Det kan du godt dog kun et par af billederne da vi har lavet en kontrakt på at jeg kan anvende billederne på min hjemmeside. TFP/TFCD Kontrakten kan altid annulleres mod et fast gebyr på DKK 1.500,-